Редактор: e-mail: кадър: Народно събраниеМнозинството в Народното събрание постигна кворум за днешното

...
Редактор: e-mail: кадър: Народно събраниеМнозинството в Народното събрание постигна кворум за днешното
Коментари Харесай

БСП в парламента: Управляващите направиха кворум с гласа на депутат, който официално е в карантина

Редактор: 

e-mail: 

кадър: Народно заседание

Мнозинството в Народното събрание реализира кворум за днешното съвещание с глас на народен представител, който публично е оповестил, че е в карантина. Това съобщи от парламентарната естрада депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев.

„ Кой? “, попита в отговор на думите му ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Социалистът обаче по този начин и не сподели името на сътрудника си, който не би трябвало да е пленарната зала, а в изолираност. Ченчев обаче съобщи, че в такава обстановка би трябвало да се сезира РЗИ. 

Преди дни стана ясно, че трима депутати от „ Обединени патриоти “ са с ковид, като един от тях е в тежко положение. Още един от групата е под карантина. Двама депутати от ГЕРБ също са карантинирани. В момента Народното събрание приема промени в Закона за изключителното състояние. Те се отнасят за това, че персоналните карти, интернационалните паспорти и документите на чужденците ще са годни половин година след приключване на валидността им.

Съдебна почивка до края на годината няма да има. В случай на прекалено много заболели магистрати или чиновници, ръководителят на съответния съд може да забрани откритите съвещания единствено един път и за не повече от 14 дни. Предвижда се и опция за съвместен продан на документи сред съда и юристите по електронен път.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР